Prijzen 2018

De prijzen zijn geldig voor alle bestellingen tussen de 15 en 100 stuks per model en bedrukking en gedurende het hele kalender jaar 2018. Alle prijzen zijn per stuk en inclusief BTW.

Wil je een ander model tas of ga je meer dan 100 stuks bestellen, mail dan info@special-bags.nl met het verzoek een offerte op te laten maken.

 

Sporttas SB-C-302   |   € 22,50

Een sporttas met het formaat van 55 cm lang, 30 cm hoog en 30 cm diep.

Deze tas heeft één groot vak en een rits bovenop. Aan de zijkanten twee kleine vangen voor accessoires. Leverbaar in een combinatie van maximaal twee kleuren materiaal en bedrukking rondom in één kleur per logo. De tas heeft twee langere handvatten (ook geschikt voor over de schouder) en een schouderhengsel.

 

Sporttas SB-C-303   |   € 25,00

Een sporttas met het formaat van 65 cm lang, 30 cm hoog en 30 cm diep. Deze tas heeft één groot vak, twee kleinere zijvakken (waarvan één bestemd voor schoeisel) en zijvak over een lange zijde. Leverbaar in een combinatie van maximaal twee kleuren materiaal en bedrukking rondom in één kleur per logo. De tas heeft twee langere handvatten (ook geschikt voor over de schouder) en een schouderhengsel.

 

Sticktas SB-C-311   |   € 37,50

Een sticktas met het formaat van 98 cm lang, 16 cm breed en 16 cm diep. Deze tas heeft twee vakken voor kleding en accessoires en lang vak voor 2 of 3 hockeysticks. Leverbaar in een combinatie van maximaal twee kleuren materiaal en bedrukking rondom in één kleur per logo. De tas heeft één backpack schouderhengsel.

 

Sticktas SB-T-321   |   € 45,00

Een sticktas met het formaat van 98 cm lang, 23 cm breed en 23 cm diep. Deze tas heeft twee vakken voor kleding, vier vakken voor accessoires en lang vak voor 4 of 5 hockeysticks. Leverbaar in een combinatie van maximaal twee kleuren materiaal en bedrukking rondom in één kleur per logo. De tas heeft twee draaghengsels (ook geschikt voor over de schouder), een dubbel backpack schouderhengsel en zowel aan voor- als achterzijde een handvat.

 

Sticktas SB-C-322   |   € 45,00

Een sticktas met het formaat van 98 cm lang, 26 cm breed en 27 cm diep. Deze tas heeft één groot vak voor kleding, twee kleinere vakken voor schoeisel en accessoires en lang vak voor 4 of 5 hockeysticks. Leverbaar in een combinatie van maximaal twee kleuren materiaal en bedrukking rondom in één kleur per logo. De tas heeft een dubbel backpack schouderhengsel en aan achterzijde een handvat.

 

Cilindertas SB-C-331   |   € 17,50

Een kleine tas om van alles in op te bergen. De tas heeft een doorsnee en hoogte van 30 cm. De rits zit bovenop, waarmee de hele deksel van de tas open kan, zonder dat deze helemaal eraf kan. De tas heeft een langer handvat (ook geschikt voor over de schouder) en een handvat bovenop.

 

Trolleytas SB-C-352   |   € 75,00

Een tas met het formaat van 92 cm lang, 44 cm breed en 40 cm hoog. Deze tas heeft één groot vak voor diverse spullen en vier kleinere vakken voor accessoires. Leverbaar in een combinatie van maximaal drie kleuren materiaal en bedrukking rondom in één kleur per logo. De tas heeft een twee langere handvatten (ook geschikt voor over de schouder) en een trolley hengsel. De tas rijdt op twee grote en robuuste wielen.