Hoe het werkt

Het configureren van jouw tas is een geweldig moment. Je ziet het echt ontstaan en voor je. Je wil hem vastpakken! Nog even wachten, maar als we onderstaande gedaan hebben, komen de tassen er snel aan.

De verkoop van onze tassen vindt plaats via onze partnerĀ www.promoqueen.nl. Je kunt hen bereiken via email sales@promoqueen.nl of WhatsApp 06-19358813.

Stap 1: Koop een set tassen

Neem contact op met Promo Queen om de opzet te bespreken..

Stap 2: Stuur uw logo’s in

We werken uitsluitend met EPS bestanden van uw logo’s. Stuur deze logo’s per email aan sales@promoqueen.nlĀ onder vermelding van je bestelnummer.

Stap 3: Controleer de visual van de tas

Je krijgt van ons een opzet van hoe wij denken dat de logo’s fijn op de tas kunnen en hoe de kleuren er ongeveer uit zullen zien. Je geeft eventueel je opmerkingen op de visual en wij passen hem aan. Na jouw goedkeuring gaan we de tas in productie nemen.

Stap 4: De tassen worden geleverd.

Het bijzondere moment is daar, we leveren je de tassen. Natuurlijk bekijken we met elkaar of het klopt hoe de tas er uit ziet en of het compleet is. Waar mogelijk maken we gelijk een leuke foto van het moment van leveren of uitdelen en plaatsen de foto op graag op onze website.